Over ons

Bij Marcel van der Smitte en Partners bent u verzekerd van deskundige financiële dienstverlening. Sinds onze oprichting in 1987 zijn we een vertrouwde naam in Amersfoort, waar we een solide reputatie hebben opgebouwd.

Wij werken transparant en integer, en wij gaan voor uw tevredenheid en financiële rust. We zijn flexibel, goed bereikbaar en streven naar een langdurige relatie die gericht is op uw financieel welzijn, nu en in de toekomst. Bij ons staat u centraal. Wij regelen alles voor u, zodat u zich kunt focussen op wat voor u belangrijk is.

Of het nu gaat om verzekeringen, hypotheken of financieringen, wij bieden eerlijk en onafhankelijk advies. Maar wij zijn meer dan alleen adviseurs; wij zijn uw partner in financiële zekerheid. Wij helpen u om tijd en geld te besparen en om een zorgeloos en zeker gevoel te hebben. Nu en in de toekomst. U kunt op ons vertrouwen, want wij vertrouwen op u. Wij staan open voor uw vragen, feedback en suggesties.

Met meer dan 30 jaar ervaring in een breed scala aan financiële diensten, zoals verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en sparen, kunnen wij voorzien in al uw financiële behoeften. Of u nu particulier bent die zijn gezin wil beschermen of een ondernemer die zijn bedrijf wil laten groeien, bij Marcel van der Smitte en Partners staat uw financiële welzijn voorop. Mail, bel of kom langs voor een vrijblijvend gesprek en ervaar zelf waarom wij staan voor uw financiële rust en zekerheid.

Maak kennis met Peggy van der Smitte

Peggy van der Smitte: uw betrouwbare en betrokken financiële partner. U wilt uw financiën goed regelen, nu en in de toekomst. Maar u heeft geen tijd of zin om u te verdiepen in alle mogelijkheden en voorwaarden. U zoekt een deskundige en onafhankelijke adviseur die u kan helpen met al uw financiële zaken. Dan bent u bij Peggy van der Smitte aan het juiste adres.

 

Peggy heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële sector en is lid van Adfiz, de belangenorganisatie voor onafhankelijke financieel adviseurs. Ze is gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en financieringen. Ze kent de markt, de producten en de wetgeving. Ze luistert naar uw wensen, analyseert uw situatie en stelt een persoonlijk plan op. Ze zoekt voor u de beste oplossingen, regelt alles voor u en houdt u op de hoogte. Ze zorgt ervoor dat u optimaal profiteert van de mogelijkheden en dat u geen risico’s loopt. Ze bespaart u tijd, geld en zorgen.

 

Peggy van der Smitte is meer dan een adviseur. Ze is een partner die met u meedenkt en meegroeit. Ze staat voor u klaar, met een vriendelijke glimlach en een duidelijk advies. Ze is eerlijk, transparant en betrouwbaar. Ze komt haar afspraken na en doet wat ze zegt. Dat mag u van haar verwachten. Wilt u weten wat Peggy voor u kan doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ze maakt graag kennis met u.

Volg Peggy op:

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!